Total fatal 2005 aneb takový nějaký předvánoční večírek….


Dobrá zpráva pro všechny… V Beskydech chumelí a podle předpovědí by mělo sněžit ještě pár dní. A to je nejlepší čas protáhnout si trošku kosti na čerstvém vzduchu a hlavně se pořádně rozloučit se starým rokem. Podle posledních informací z Lysé hory, je tam už 60 cm sněhu a vlek je v provozu 🙂 …takže si vezměte lyže, snowboardy a prostě všechno co jezdí, klouže, maže a hřeje.

Pátek:
Sraz v kanceláři Beskydské školy létání (Frýdek-Místek) 9.12. v 17: 30 

Pak večerní výstup na Lysou horu (počítejte tak 3 hod). Máme zajištěno ubytování v lyžařské chatě (200,- Kč na osobu /noc).

Sobota:
Hrátky na sněhu i pod sněhem. Pro otrlejší povahy noční bivak v iglu, tedy pokud se podaří postavit. Když ne tak bivak na sněhu. Takže dobré výbavko sebou. Samozřejmě stále platí možnost přespání v chatě.

Neděle:
Po studené noci si dáme horkou saunu přímo ve Frýdlantské Kotelně :-), je již zamluvená.

No a kdyby náhodou roztál sníh, tak taky něco vymyslíme… Nudit se ale rozhodně nebudeme. Více informací o Lysé hoře naleznete na stránkách www.lysahora.cz .

 

Kdo se chystáte přijet, prosíme o zaslání krátké informace na info@elspeedo.cz, abychom náhodou na někoho nezapomněli. A pokud nás ještě neznáte, tak se nás nebojte – pojďte do toho :o))

Těším se na viděnou
Bílá Sáhib a Černá huba

 

Zanechte komentář

Tato stránka je chráněna pomocí reCAPTCHA a platí zásady ochrany osobních údajů a smluvní podmínky společnosti Google.

Máte dotaz?

Zrovna někde lítáme, ale pokud nám chcete zanechat vzkaz, napište nám! :)

0

Začněte psát a klikněte Enter