Program “ASISTENTI” Beskydská školy létání na r. 2008

Tento program zaměřený na vás, kteří se chcete a můžete začít aktivně podílet na společné práci našeho týmu, je už pevnou součástí celého projektu El Speedo. Z prvních asistentů, se kterými jsme se na kurzech dříve setkávali, jsou již licencovaní instruktoři, se kterými na kurzech pevně počítáme, a to je velmi pozitivní.

V průběhu letošní sezóny jsme na kurzech tuto možnost spolupráce se školou a rozvoje vašich dovedností mnohokrát připomínali a tak vám dnes mohu celý program nabídnout stejně, jako dříve:

Program ASISTENT

– program pro vás, kteří byste se rádi v budoucnu stali instruktory paraglidingu a nebo kteří byste se chtěli více podílet na týmové práci v naší škole. Pokud budete do programu zařazeni, bude mít své výhody stejně jako povinnosti. Vyberete si 4 základní kurzy, kterých se budete účastnit. K dispozici budete mít všechny výhody Instruktora včetně bezplatného ubytování na Javorovém vrchu, nákupu vybavení za zvýhodněných podmínek, stejně jako možnost absolvování kurzu pokročilé pilotáže, termického výletu nebo SIV kurzu na náklady školy. Asistenti, kteří se ve škole osvědčí, jsou po vzájemné dohodě za svou práci také honorováni. K povinnostem patří respektování vnitřního řádu školy, pomoc při vývozech a při cvičení na loučkách. Pro sezónu 2008 je určen maximální počet 5. nově přijatých asistentů do tohoto programu.

Požadavky:
– pilotní licence A (minimálně)
– komunikační schopnosti
– řidičský průkaz
– schopnost týmové práce

Pokud máte zájem, napište mi o svých pilotních zkušenostech, o časových možnostech, napište mi něco o sobě. To všechno na dali(_zavináč_) elspeedo.cz – do předmětu zprávy napište Asistent . A stihněte to do konce tohoto roku :o) Koncem ledna 2008 vás budu dále informovat.

Na setkání se těší
Dalibor Carbol
hl. instruktor Beskydské školy létání

Zanechte komentář

Tato stránka je chráněna pomocí reCAPTCHA a platí zásady ochrany osobních údajů a smluvní podmínky společnosti Google.

Máte dotaz?

Zrovna někde lítáme, ale pokud nám chcete zanechat vzkaz, napište nám! :)

0

Začněte psát a klikněte Enter