El Speedo akce – jen tak…

Od samého začátku jsme pro vás všechny, kterým se projekt El Speedo líbí, připravovali nejrůznější výlety, setkání a taškařice, které nám všem pomáhají se lépe poznávat jinak, než na kopci s padákem, dobít baterky a alespoň částečně tlumit pracovní shon a "otáčky systému". Tak to je a bude tomu i v budoucnu. Tyto akcičky byly často skutečně nadmíru podařené a stále na ně s úsměvem vzpomínáme, tak proč v tom nepokračovat. A že všechny vznikají poměrně spontánně, tak bylo obtížné dopředu všechny dostatečně informovat. A proto jsme nyní vytvořili zvláštní oddíl "El Speedo akce – jen tak", abyste mohli přehledněji zjistit, co se na vás zase chystá :o).

Letos se ještě můžeme těšit třeba na:
– Víkendový přejezd Beskyd na kolech,
– Márův Paintball,
– Podzimní přechod Tater,
– Čertovskou vyjížďku,
a v zimě, bude-li nějaké kloudné množství sněhu, tak i na Brutal Fatal na Lysé :o).

Kolem El Speeda se však stále pohybuje mnoho zajímavých a kreativních lidiček se spoustou nápadů. A třeba i vás teď napadlo, jak pro ostatní připravit výlet za sportem a zábavou. Může to být třeba pozvánka na zkoušku vlastní kapely, výjezd na běžkách, klub "náročného diváka", turnaj v pingpongu, fotbálku, prostě cokoliv, co nás všechny společně vnitřně obohatí o zážitky, nové informace, nové zkušenosti.

Budete-li mít tedy zájem připravit společný výlet nebo akci, stačí poslat jen rámcový návrh, popřípadě foto a informaci o předpokládaných nákladech, možnostech noclehu, apod. Informace vždy zasílejte na klubový e-mail: klub@elspeedo.cz . Rádi vám pak pomůžeme s další organizací, přihláškami a informováním celé El Speedo "klubové scény". Bylo by fajn akci zveřejnit vždy nejpozději měsíc před předpokládaným termínem, dle náročnosti na organizaci.  

Budeme se těšit na další společné akcičky a výlety.  

Za El Speedo
Blanka a Dalibor

Zanechte komentář

Tato stránka je chráněna pomocí reCAPTCHA a platí zásady ochrany osobních údajů a smluvní podmínky společnosti Google.

Máte dotaz?

Zrovna někde lítáme, ale pokud nám chcete zanechat vzkaz, napište nám! :)

0

Začněte psát a klikněte Enter