Novinky v Beskydské škole létání na rok 2008

Je konec února, první termika už zvedá piloty vysoko nad kopce a všichni jsme zvědaví, jak to bude pokračovat, jaká ta letošní sezóna vlastně bude. V naší škole už jsme připraveni a od začátku března se už znova začneme potkávat na letových terénech u nás i v zahraničí. A tak bych vás ještě rád stihnul informovat o novinkách na letošní sezónu, které již máme připravené.

Tandemy a kamera

Už mnohokrát jsme se setkali s přáním našich tandemových pasažérů zaznamenat jejich let na CD nebo DVD. Pokud byla možnost, fotili jsme průběh letu na naše digitální foťáky, ale s kamerou jsme létali jen výjimečně.

Jako novinku v našem AIR TAXI týmu vám nyní mohu nabídnout již standardní nabídku záznamu tandemového letu na digitální kameru s přímým zápisem na DVD. Tento datový nosič vám tedy můžeme předat ihned po dokončení letu. Tato nabídka platí jak pro náš Základní, Termický tak i pro Akrobatický tandemový let.

Cena této služby: 300,-Kč 

Věříme, že si v kruhu přátel či rodiny rádi připomenete výš letecký zážitek tímto záznamem.

Rozdělení našich výletů do nových kategorií

Na základě zkušeností z minulých let jsme se rozhodli rozdělit naše Výlety do zahraničí na 4 kategorie: 
– Termický výlety,
– Expediční výlety,
– Cross Country výlety,
– Cross Country Bivak.

Co je náplní a jaké jsou cíle těchto jednotlivých typů výletů se jednoduše dozvíte v jejich prezentacích. To nejdůležitější ale je, že svým obsahem plynule navazují jeden na druhý a zajišťují tak kontinuitu přípravy a tréninku pro vaše vlastní výkonnostní i rekreační létání.

Naše SIV kurzy na Halštatském jezeře

Po roční přestávce, kterou způsobily rekonstrukce lanovek na Krippensteinu, znova zařazujeme SIV kurzy na Halštatském jezeře do naší nabídky. K dispozici je vám exkluzivní oblast se špičkovým zázemím. Termíny těchto kurzů jsou již zapsány v našem Kalendáři.

Kurz na Použití záložního padáku

Je to absolutní novinka v kategorii aktivního přístupu k bezpečnosti létání. Tento kurz je vhodný pro všechny piloty létající na všech typech svahových padáků, kteří by si rádi vyzkoušeli reálné odhození a otevření svého záložního padáku pod dohledem zkušených instruktorů a s profesionálním záchranným člunem na hladině. Tomuto odhození předchází důkladná instruktáž s popisem běžných problémů a jejich řešení, kontrola celého vašeho záchranného systému a vybavení záchrannou vestou.

Cena této zajímavé alternativy k našim SIV kurzům je 1500,- Kč a obsahuje kromě jednoho tréninkového dne také další 4 dny pro termické létání v krásné lokalitě rakouského Dachsteinu. Více se dozvíte v prezentaci kurzu Použití záložního padáku.

Budeme ne těšit na viděnou při našich kurzech, výletech do zahraničí nebo prostě jen tak na kopci :o)

Za všechny instruktory Beskydské školy létání
Dalibor Carbol

Zanechte komentář

Tato stránka je chráněna pomocí reCAPTCHA a platí zásady ochrany osobních údajů a smluvní podmínky společnosti Google.

Máte dotaz?

Zrovna někde lítáme, ale pokud nám chcete zanechat vzkaz, napište nám! :)

0

Začněte psát a klikněte Enter