Nové auto v naší škole – rychloběžka “Bělouš”

Skupina našich El Busů se nám rozrostla o další kousek. Už delší dobu jsme hledali ten správný model a povedlo se…

Jako první ze série El Busů se v naší škole objevil devítimístný "Červeňák". Neskutečný tahoun se silným motorem, podvozkem stavěným na pořádnou zátěž a převodovkou zpomalenou na jízdu do kopce. Tohle autíčko, které by si už zasloužilo postavit pomník, stále statečně odvádí práci na našich Základních kurzech.

Druhým školním autem se stal "Modrák" – párty auto. Sedmimístný Ford Tranzit s otočnými pohodlnými sedadly, nezávislým topením, ledničkou a fajnovým ozvučením nás přepravuje při našich Základních kurzech stejně jako při Výletech do zahraničí.

Ale s každoročním rozšířením nabídky naší školy se tady objevil požadavek na další velkoprostorové auto se silným podvozkem a hlavně trochu rychlejším motorem. Na výlety, SIV kurzy a příležitostně také na výpomoc při našich akcích v ČR. A tak je tady rychloběžka "Bělouš". Tříletý Ford Tranzit XXL, nejdelší a nejvyšší devítimístná verze na trhu, s dvojitou klimatizací a zabudovanou navigací. Sice jsme si na něj museli chvilku počkat, než se nám podařilo najít ten správný kousek, ale vyplatilo se. Po první akci, kterou jsme s ním absolvovali – SIV na Luganu musím konstatovat – správná volba!

Věříme, že i vám tato novinka zpříjemní přesuny na akcích Beskydské školy létání.

Těšíme se brzy na viděnou
El Speedo team

Zanechte komentář

Tato stránka je chráněna pomocí reCAPTCHA a platí zásady ochrany osobních údajů a smluvní podmínky společnosti Google.

Máte dotaz?

Zrovna někde lítáme, ale pokud nám chcete zanechat vzkaz, napište nám! :)

0

Začněte psát a klikněte Enter