Jak nám to nad vodou letos šlo…

Konečně jsem se dostal k hodnocení letošních SIV kurzů, probíral jsem se fotkami a vzpomínal, jaké postupy se znova osvědčily a co jsem chtěl zkusit příští rok udělat trochu jinak. Ty pomačkané vrchlíky v různých částech různých režimů ve mně znova probudily chuť nad vším znova v klidu popřemýšlet a vše si na příští sezónu znova důkladně připravit. Ještě vám nemohu říct všechny novinky na další sezónu (a že to bude hodně zajímavé), ale rozhodně vás mohu seznámit s výsledky té letošní. 

Na pěti letošních El Speedo SIV kurzech, ze kterých jeden probíhal ve švýcarském Luganu (Luganské jezero) a čtyři v rakouském Obertraunu (Hallštatské jezero), jsme přivítali 63 pilotů nažhavených na trénink. Společně jsme nad vodou provedli více jak 550 Full-stallů, 520 negativek, ještě daleko více Front-stallů a Asymetrií, mnoho Spirál a B-stallů, motýlků, SATů a wingoverů. S některými jsme navíc cvičili Asymetrickou spirálu, Looping a Helikoptéru. To vše jen se čtyřmi vynucenými záložkami! Z mého pohledu je to velmi úspěšně zvládnutý trénink a to nejenom díky naší osnově, tréninku na trenažérech a navigaci instruktora, ale hlavně díky vaší odpovědnosti k tréninku a chuti se učit.
 
V letošní sezóně jste k nám chodili s těmito modely padáků (seřazeno podle četnosti v kurzech):

1. Atis 2 (SKY Paragliders),

2. Vega (Axis),

3. Antea (SKY Paragliders),

4 – 6. Atis (SKY Paragliders), Fides 2 (SKY Paragliders), Pluto (Axis),

7 – 10. Eris (SKY Paragliders), Trend 3 (MAC Paratechnology), Orbit 2 (GRADIENT), Stream 2 (GRADIENT), Vega 2 (Axis),

11- 17. Brontes (SKY Paragliders), Trend 2 (MAC Paratechnology), Envy (MAC Paratechnology), Intox (MAC Paratechnology), Impuls (GRADIENT), Avax XC (GRADIENT), Addiction (JOJOWING), Yon (JOJOWING), Astral 3 (SWING), Sigma 5 (ADVANCE), Sigma 6 (ADVANCE), Epsilon 5 (ADVANCE), Tycoon (NOVA), Phelix (NOVA), Oasis (GIN Gliders), Targo 2.1 (UP), Nemo (DUDEK).

Dekujeme vám za vaši důvěru a v příští sezóně se na vás, nad vodou i na kopcích, budeme těšit na viděnou
za El Speedo team
Dalibor Carbol

 

Zanechte komentář

Tato stránka je chráněna pomocí reCAPTCHA a platí zásady ochrany osobních údajů a smluvní podmínky společnosti Google.

Máte dotaz?

Zrovna někde lítáme, ale pokud nám chcete zanechat vzkaz, napište nám! :)

0

Začněte psát a klikněte Enter