Co pro vás zajišťujeme ještě před kurzem?

Včasná informovanost
Díky našemu El Speedo informačnímu systému jste vždy včas a správně informováni a můžete se tak dostatečně připravit na připravovaný kurz nebo výlet. Pokud máte zájem, rezervujeme vám i vašemu doprovodu ubytování, pomáháme vám najít vhodnou dopravu do místa kurzu-výletu, řešíme vaše požadavky a včas vás informujeme o možnostech a řešeních.

Rezervace místa na kurzu
Naše kurzy jsou většinou obsazeny žáky už týdny před jejich realizací. Vaši přihlášku zavádíme do kurzu hned po jejím odeslání. Po zaplacení rezervačního poplatku vám garantujeme vaše místo na vámi vybraném kurzu. Pokud se do 4 týdnů před kurzem rozhodnete rezervaci zrušit, vracíme vám tento poplatek zpět. Stejně tak, jako když zrušíte účast na kurzu z vážných zdravotních důvodů. 

Dostatečné množství termínů
Naplánovat si volno na kurz paraglidingu není vždy jednoduché. Víme to a snažíme se počtěm termínů nabídnout prostor pro vaše možnosti. Naše Základní kurzy probíhají od konce dubna do poloviny září nepřetržitě – létáme každý týden. Pokud potřebujete na poslední chvíli termín změnit, většinou máme co vám nabídnout. Rezervační poplatek pak jen převedeme na vámi zvolený nový termín.

Stálá informační služba naší kanceláře
Víme, že můžete mít mnoho dotazů ještě před vyplněním přihlášky či před vlastním kurzem. Proto máte k dispozici telefonní čísla do naší kanceláře, kde vám ochotně poradí a odpoví na otázky týkající se průběhu a organizace kurzu, ubytování, stravování a mnoha dalších témat. A také máte k dispozici kontakt na našeho hlavního instruktora, který je vám připraven vysvětlit jakékoliv detaily výcvikových osnov.

On-line výuka – připravujte se už před kurzem
Přípravu před kurzem vnímáme v našich školách jako kvalitní nástroj, který vám umožní získat z každého kurzu ještě ještě více znalostí a dovedností, protože doma máte klid na pochopení základních definic a praktických řešení, máte čas si připravit otázky na instruktory.
Naším cílem je dát vám možnost rozšířit vaši přípravu začínajících pilotů do delšího časového horizontu, poskytnout vám ještě lepší povědomí o všem, co se paraglidingu týká – a to tak, abyste s nás nabyté vědomosti uměli správně používat.
Není to nic povinného, ale pro vás, kteří chcete vědět více a získat tak z našich kurzů maximum, je to přátelská nabídka. Dva týdny před kurzem vám po zaplacení rezervace přijdou přihlašovací údaje do systému www.eparagliding.cz. Spolu s přihlašovacími údaji vám přijde i přímý link na On-line přípravu před kurzem.

Zanechte komentář

Tato stránka je chráněna pomocí reCAPTCHA a platí zásady ochrany osobních údajů a smluvní podmínky společnosti Google.

Máte dotaz?

Zrovna někde lítáme, ale pokud nám chcete zanechat vzkaz, napište nám! :)

0

Začněte psát a klikněte Enter