Základní kurz kiteboardingu (Fuerteventura) – Ubytování a stravování

Apartmány Caleta del Mar 

Apartmánový komplex se nachází na světově proslulé Flag beach, asi 10 min. chůze od místa, kde se přímo kituje. Mezi komplexem a centrem kitového dění nestojí žádná budova, můžete tedy lehce zjistit zda-li už se jezdí a nepropásnout tak ani chvilku zábavy. Corralejo je původně rybářská vesnička s přístavem ( možnost výletu na Lanzarote nebo malebný ostrůvek Lobos). V dnešní době se Corralejo rozrůstá v moderní turistické centrum, které nabízí obchody, restaurace, bary a diskotéky k noční zábavě. Bary s živou hudbou či koncerty ve vulkánu. Nabízí také kulturní a sportovní vyžití jako posilovny, aerobic, půjčovny kol, kolečkových bruslí, motorek, čtyřkolek, minigolf, aquapark, potápění s českým instruktorem, bowling, kulečník, půjčovny surfových prken, jízda na velbloudech, vodních skůtrech, katamarány, mořské rybaření. Na pobřeží Corraleja se nachází tři menší písečné pláže.

Vybavení apartmánového komplexu: Apartmány mají vlastní recepci, v zahradě 2 bazény s venkovním barem a lehátky, minigolf, posilovna, stolní tenis, restauraci s fotbálkem.

Vlastní apartmán má ložnici pro dvě osoby, salón s možností přistýlky a kuchyňským koutem. Koupelna s vanou a WC. Každý apartmán má vlastní terasu nebo balkón s posezením.

Cena za apartmán: 40 euro/ noc

Rezervace na tel. 0034 637 109 767 ( Čurda ) nebo curda (_zavináč_) elspeedo.cz

Zanechte komentář

Tato stránka je chráněna pomocí reCAPTCHA a platí zásady ochrany osobních údajů a smluvní podmínky společnosti Google.

Máte dotaz?

Zrovna někde lítáme, ale pokud nám chcete zanechat vzkaz, napište nám! :)

0

Začněte psát a klikněte Enter