Talentovaná mládež – El Speedo hledá mladé aktivní piloty

Každý rok navštěvuje naše Základní kurzy v Beskydech i Studentské kurzy na Rané u Loun či na Býkovicích mnoho mladých zájemců o létání. Projdou našimi kurzy, stanou se z nich piloti a občas se pak s nima vidíme na výletech, SIV kurzech, někteří nám pomáhají jako asistenti na kurzech. To, co ale hlavně potřebují, a sami to dobře vědí, to je létat a létat.

Rozhodli jsme se zařadit podporu těchto mladách aktivních pilotů do našeho programu výuky. Připravili jsme pro 4 nejlepší mladé piloty dvouletý program, který čítá kurz Pozemního tréninku, několik Termických, Expedičních a XC výletů a SIV kurzy. Platit si budou jen dopravu do místa kurzu a ubytování, náklady spojené s jejich účastí (vývozy, teoretická i praktická výuka, zapůjčení vybavení) jsou v naší režii. Tito piloti budou navíc zařazeni do El Speedo Teamu a bude jim také nabídnuto honorované asistování na našich kurzech. Věříme, že si tak budou moci případně vydělat peníze na další náklady spojené s jejich tréninkem. Navíc členství v našem teamu jim nabízí čerpání mnoha výhod.

Požadavky:
– věk do 21 let,
– účast na min. 4 akcích za rok,
– účast v ČPP pod hlavičkou El Speedo teamu.

O trénink mladých pilotů se budou starat instruktoři:
Dalibor Carbol, Karel Vrbenský, Patrik Vyhlídal.

Pokud Tě tento program oslovil, napiš nám o sobě, o svých možnostech, představách a pokus se to stihnout do 20. 4. 2009, abychom  mohli včas zareagovat.

Email: dali@elspeedo.cz
tel.: +420 603 311 661

Těšíme se na viděnou
El Speedo team

Zanechte komentář

Tato stránka je chráněna pomocí reCAPTCHA a platí zásady ochrany osobních údajů a smluvní podmínky společnosti Google.

Máte dotaz?

Zrovna někde lítáme, ale pokud nám chcete zanechat vzkaz, napište nám! :)

0

Začněte psát a klikněte Enter