Novinky v El Speedo XC výletech v roce 2009

Už jste si určitě všimli naší nabídky letošních XC výletů. Jedná se o dvě akce v oblasti italského Pieve d´ Alpago doprovázené důkladnou počítačovou analýzou vašich letů a vašeho způsobu ustřeďování stoupavých proudů a dvě akce v oblasti slovinského Tolminu se zaměřením více na bivakové létání a přírodní jevy. Jsou to výjimečné akce, do kterých už tradičně vkládáme mnoho úsilí a zajišťujeme je nadstandardním servisem.

Na našich XC výletech je omezený počet 8 pilotů, které doprovázejí 3 zkušení instruktoři-závodníci. Dva vás doprovázejí ve vzduchu a třetí instruktor je vám nápomocen na startovišti i při dalších možných vývozech a svozech. Tohle je schéma, které pokládáme za velmi efektivní, takhle nás to baví a takhle to chceme dělat i nadále.

A tak jsme si říkali, čím bychom vám mohli na těchto akcích ještě udělat radost…

Ve spolupráci s firmou Gradient vám jako žhavou novinku v letošních XC výletech nabízíme let s instruktorem na vysoce výkonném tandemu. Zakoupili jsme nový model BiGolden XC a na něm vás velmi rádi provezem celým přeletovým dnem. Budete-li tedy chtít třeba na jeden den odložit svůj padák a letět vytýčenou trať s instruktorem, mít možnost s ním aktivně komunikovat a přímo v akci probírat taktiku letu či důvody k jeho rozhodnutí – máte jedinečnou příležitost.

Let s instruktorem na této akci není nijak zpoplatněn, stačí se jen domluvit na dni, kdy s ním budete chtít letět. 

El Speedo – náskok díky přístupu…

Budeme se těšit naviděnou
Karel Vrbenský, Patrik Vyhlídal a Dalibor Carbol

Zanechte komentář

Tato stránka je chráněna pomocí reCAPTCHA a platí zásady ochrany osobních údajů a smluvní podmínky společnosti Google.

Máte dotaz?

Zrovna někde lítáme, ale pokud nám chcete zanechat vzkaz, napište nám! :)

0

Začněte psát a klikněte Enter