Vinoviják a Vinotor – dva bratři z Mikulova nás pozvali! (El Speedo akce – jen tak)

Tak festival bugr akcí letos ještě nekončí! Už dříve avizovaná záležitost na jihu Moravy je tu.  

Termín: 24. – 25. 10. 2009

Místo: Mikulov a okolí

S sebou:
Padák, bo budeme vlekat a kdo má motor, tak ho vem též, bo budeme i bzučet s motorama. A to celou sobotu a aj v neděli. To podle toho, kdo se vymotá z toho vinného sklípku, co jsme pro vás na sobotní večer připravili. A bude tam aj co zobnout, tak chleba s paštikou na večer neberte. Ten sklípek je za 300 českých a co sníme a vypijem, to si taky odnesem, že jo…

Ubytování:
Stany a spacaky budou super, ale kdyby to s počasím neklaplo, tak berte ještě 3 kila na ubytko v suchu a teple. Místo Pepík zajisí. Jojo, Pepík Abrahám – největší člověk v tomhle kraji.

Jaj, tak teďka ještě něco k tomu programu…
Bo může se stát, že bude hnus počasí a stejně bychom se rádi viděli a tak to máme vymyšlené na větrný Pratr a deštivé termály v Laa an der thaya. Všecko skoro za bukem, tak se není čeho bát a jak bude v neděli líp, tak zase naviják a motory. Našeho Vítka berem s Blankou jako alkoholtestr – dychneš a jak se zašklebí, tak je po prdeli. Ale budeme mít s sebou i Tarb koule a tak se budeme taky kutalet – ještě nevíme kde, ale to ještě vymyslíme.

Důležité upozornění!!!
Akce je připravena pro ne více jak 25 lidí a to znamená kdo dřív píše, ten se vleká. A že sklípek taky není nafukovací, tak se nezlobte, kdyby vám Marcela odepsala, že už je plno. No a abych byl úplně upřímný, tak to nejdrsnější El Speedo jádro je už přihlášené, tak posledních 10 míst je k dispozici. Hele snažíme se, ale znáte to – "Bez ocasu není pes" nebo "Horkem ještě nikdo nezmrznul" nebo "Vítr sílí, přístroj kvílí"… Prostě víte, co tím chci říct, ne?

Přihláška zde

Držte se Draci a brzy naviděnou…
Dalibor a spol.

Zanechte komentář

Tato stránka je chráněna pomocí reCAPTCHA a platí zásady ochrany osobních údajů a smluvní podmínky společnosti Google.

Máte dotaz?

Zrovna někde lítáme, ale pokud nám chcete zanechat vzkaz, napište nám! :)

0

Začněte psát a klikněte Enter