Jak si u nás paraglidingové vybavení zapůjčit?

Máte-li zájem vyzkoušet si nabízené vybavení, postupujte prosím, dle následujících pokynů:

1. Registrace

Pro zapůjčení padákového kluzáku je potřeba nejprve provést osobní registraci do systému Test centra. Veškeré Vaše osobní údaje, budou použity pouze pro administraci výpůjčky a nebudou poskytnuty třetím osobám.

Jako nový zákazník vyplníte všechny požadované položky v odkazu registrace. Pokud jste již v systému Test centra registrovaní, můžete přejít přímo k výběru daného vybavení.

2. Výběr paraglidingového vybavení

V sekci padáky zvolíte typ padákového kluzáku, který máte zájem vyzkoušet. Vpravo nahoře, pak vstoupíte do odkazu vyzkoušet. Po odeslání požadavku, se vám zobrazí aktuální nabídka padákových kluzáků vybraného typu, které jsou v TEST CENTRU k dispozici. U jednotlivých kluzáku je uvedena velikost a místo, kde je kluzák uskladněn a kde si jej pak můžete vyzvednout. U ostatního vybavení postupujte obdobně.

3. Rezervace paraglidingového vybavení

Jakmile si vyberete konkrétní padákový kluzák (dle velikosti a uskladnění), vstoupíte na odkaz –rezervovat-. Pro úspěšnou rezervaci musíte následně zadat uživatelské jméno a heslo, které vám umožní vstoupit do systému rezervace. Po vašem přihlášení se zobrazí kalendář, kde můžete zvolit požadovaný termín pro vypůjčení kluzáku. Pod kalendářem je uvedena tabulka s termíny, kdy je daný padák již rezervován a nebude možné jeho zapůjčení.

V rámci našeho TEST CENTRA máte možnost si jeden typ výrobku konkrétní velikosti zapůjčit dvakrát za sezónu a to maximálně na 3 dny v jednom zapůjčení. Tímto kritériem se snažíme zajistit, aby se dostalo na všechny zájemce o zkoušku.

Otevřeně říkáme, že naše TEST CENTRUM nemá sloužit jako levná půjčovna padáků, ale skutečně jako služba pro piloty, kteří si chtějí naše výrobky vyzkoušet a ověřit si tak deklarované letové vlastnosti. Zjistit si rozdíly mezi různými padáky a přesvědčit se o správnosti svého budoucího rozhodnutí. Proto Vás žádáme o porozumění a respektování tohoto pravidla. Ve vyjímečných případech nás kontaktujte a domluvíme se na dalším postupu.

Po úspěšné rezervaci bude na váš kontaktní e-mail zaslána potvrzující informace o proběhnuté rezervaci.

4. Vyzvednutí padákového kluzáku

Vybavení, které je uskladněno v TEST CENTRU Beskydské školy létání ve Frýdku-Místku, si můžete vyzvednout vždy v den výpůjčky od 8:30 do 17:30 hod (Po-Pá) a od 8:00 – 9:00 (každou sobotu, kdy probíhá základní kurz BŠL). Pokud se Vaše časové možnosti neshodují s otvírací dobou test centra, po předchozí telefonické dohodě se Vám budeme snažit vyjít vstříc i mimo obvyklou otvírací dobu.

5. Vrácení padákového kluzáku

Zákazník se zavazuje zapůjčené vybavení vrátit v den ukončení zápůjčky do 17:30 hod a nebo následující den nejpozději do 8:30 hod.

6. Zrušení rezervace

Pokud shledáte změnu ve vašem letním programu, prosíme vždy o včasné emailové nebo telefonické zrušení rezervace. Pomůžete tím ostatním…

7. Podmínky výpůjčky

Zákazník se zavazuje dodržovat níž uvedené podmínky pro zapůjčení paralidingového vybavení.

Podmínky pro zapůjčení paralidingového vybavení ve SKY TEST CENTRU:

   1. Paraglidingové vybavení bude zákazníkovi zapůjčeno pouze po předložení platného pilotního průkazu a dokladu totožnosti zákazníka(občanský průkaz, cestovní pas).
   2. Před zapůjčením paraglidingového vybavení se musí zákazník registrovat na internetových stránkách TEST CENTRA a vyplnit on-line formulář s požadovanými podklady pro uzavření smlouvy o výpůjčce paraglidingového vybavení.
   3. Zákazník si může vypůjčit pouze kluzák, který odpovídá jeho pilotní výkonnosti dle leteckého zákona České republiky.
   4. Testovací padákové kluzáky budou zákazníkovi zapůjčeny zdarma za účelem vyzkoušení pouze na období uvedené ve smlouvě. Školní padákové komplety nebo jejich části budou půjčeny za poplatek 300 Kč/den. Přístroje GPS a variometry budou půjčeny za jednorázový polatek 300 Kč s výjimkou školních variometrů IQ Sonic a GPS eTrex Legend, u kterých je poplatek snížen na 100 Kč.
   5. Pokud bude zákazníkem bez dohody s test centrem překročena doba zapůjčení, bude za každý započatý den překročení účtováno penále 600,- Kč.
   6. Vybavení, které je připraveno v TEST CENTRU Beskydské školy létání ve Frýdku-Místku, si můžete vyzvednout vždy v den výpůjčky od 8:30 do 17:30 hod (Po-Pá) a od 8:00 – 9:00 (každou sobotu, kdy probíhá základní kurz BŠL). Pokud se Vaše časové možnosti neshodují s otvírací dobou test centra, po předchozí telefonické dohodě se Vám budeme snažit vyjít vstříc i mimo obvyklou otvírací dobu.
   7. Zákazník  se zavazuje zapůjčené vybavení vrátit v den ukončení zápůjčky do 17:30 hod a nebo následující den nejpozději do 8:30 hod.
   8. Běžné opravy, plynoucí z normálního užívání, jsou hrazeny TEST CENTREM, to však neodpovídá za poškození zapůjčeného vybavení nesprávným používáním či nedbalostí: jako např. roztrhání kluzáku, poškození šňůr, nesprávné skladování a pod. Případné náklady na opravu v těchto případech budou zákazníkovi účtovány dle platného ceníku servisních prací výrobce.
   9. Zákazník plně odpovídá za ztrátu nebo zničení zapůjčeného kluzáku a tuto ztrátu hradí v plné výši.
  10. Zákazník při převzetí obdrží kopii smlouvy o zapůjčení paraglidingového vybavení spolu s dodacím listem, kopii technického průkazu a kopii zákonného pojištění platné pro území ČR a SR.
  11. Zákazník se zavazuje použít paraglidingové vybavení pouze na území ČR a SR.
  12. Zákazník má právo si zdarma vyzkoušet jeden typ padáku konkrétní velikosti dvakrát za sezónu a to maximálně na 3 dny v jednom zapůjčení.

Zanechte komentář

Tato stránka je chráněna pomocí reCAPTCHA a platí zásady ochrany osobních údajů a smluvní podmínky společnosti Google.

Máte dotaz?

Zrovna někde lítáme, ale pokud nám chcete zanechat vzkaz, napište nám! :)

0

Začněte psát a klikněte Enter