Jak si zapůjčit školní paraglidingové vybavení

Absolventům našich škol už od školního pravěku nabízíme možnost zapůjčit si naše kompletní paraglidingové vybavení včetně vysílačky a létat pod dohledem instruktora i po ukončení základního výcviku. Paraglidingovou výbavu je možné zapůjčit také na všechny výlety a akce pořádané naší školou.

El Speedo disponuje více jak 30 paraglidingovými komplety vhodné pro výuku paraglidingu stejně jako pro běžné létání s vysokou mírou pasivní bezpečnosti.  Tyto školní výbavy si je možné zapůjčit po celou leteckou sezónu tj. od března do konce září.

Systém rezervací a půjčování bude stejně jako loni zajištěn prostřednictvím El Speedo TEST CENTRA, kde jsou evidovány všechny aktuální školní komplety.

Jak si výbavu rezervovat:

1. REGISTRACE
– nejprve je potřeba provést osobní registraci do systému TEST CENTRA,
– vždy je nutné uvést číslo vašeho pilotního průkazu a evidenční klubové číslo
   (klubové číslo je uvedeno na El Speedo kartě, kterou jste dostali při registraci na kurz, pokud ji nemáte, zažádejte si o ni nebo alespoň o její číslo v naší kanceláři),
– je nutné uvést také GSM spojení a e-mail pro případný kontakt s vámi.

2. VÝBĚR VYBAVENÍ
– dle své velikosti si zvolíte vhodný padákový komplet, toto vybavení je standardně vloženo do batohu a jako jeden celek váje je poté předáván,
– zadáte datum a odešlete požadavek na rezervaci,
– systém vám automaticky vygeneruje odpověď, zda bude požadované PG vybavení volné,
– pokud je obsazené musíte zvolit jiný komplet nebo termín.

3. POTVRZENÍ REZERVACE
– systém vám potvrdí rezervaci, ale i tak je potřeba 3dny před termínem zapůjčení zavolat nebo napsat do naší kanceláře a domluvit se na převzetí vybavení,
– pro komunikace používejte e-mail:  info@elspeedo.cz , popřípadě tel.: 777 311 661

4. KDY SI VYBAVENÍ REZERVOVAT
Tyto školní padáky jsou v průběhu školní sezóny i přes jejich množství poměrně vytížené a proto je nejlepší si vybavení vybírat vzhledem k probíhajícím kurzům.

Zapůjčení těchto školních kompletů jsme zavedli jako jednoduchý způsob pokračující výuky. To znamejná, že na nich budete létat jen pod dohledem a za pomoci našich instruktorů. Ti vám budou radit kde a jak se pouštět, budou pro vás zhodnocovat meteorologickou situaci, budou s vámi díky vysílačkám v kontaktu.

V soboty a neděle se zpravidla pohybujeme na loučkách a kopcích s malým převýšením, kde trénujeme čelní a křížové starty, zatáčky a přistání. Přes týden se zase většinou zdržujeme na kopcích s velkým převýšením, provádíme na nich výškové lety a další disciplíny výcvikové osnovy. Přizpůsobte, prosím, také váš trénink na zapůjčeném školním vybavení tomuto schématu.   

Padáky použité pro nové žáky na kurzu rezervujeme v systému El Speedo TEST CENTRA vždy první den kurzu, zpravidla do 10. hodiny dopolední. Když budete vaši rezervaci provádět po tomto čase, budete mít velmi pravděpodobně úspěch a my se s vámi brzy na nešich leteckých terénech potkáme :o).

O změnách v rezervacích z důvodu vytížení požadovaného vybavení na kurzech vás budeme samozřejmě operativně informovat a nabízet alternativní řešení.

5. VYZVEDNUTÍ A VRÁCENÍ VYBAVENÍ
– vždy v kanceláři El Speedo,
– od pondělí do pátku vždy od 8 – 17 hodin,
– v sobotu od 8 – 9 hodin (pouze pokud běží Základní kurz).

Podmínky pro zapůjčení výbavy:
– vlastní pilotní průkaz,
– létání pouze pod dohledem instruktora BŠL.

Poplatek:
– 300 Kč/den,
– poplatek se platí při převzetí vybavení.

Věříme, že tato služba pomůže novým pilotům v jejich bezpečném vstupu do světa paraglidingu a volného létání.
 

Zanechte komentář

Tato stránka je chráněna pomocí reCAPTCHA a platí zásady ochrany osobních údajů a smluvní podmínky společnosti Google.

Máte dotaz?

Zrovna někde lítáme, ale pokud nám chcete zanechat vzkaz, napište nám! :)

0

Začněte psát a klikněte Enter