El Speedo řešení – Bezpečnostní balíček po Základním kurzu

 

Nabízíme vám kvalitní přípravu na samostatné létání rozloženou do jednoho roku od začátku Základního kurzu. Pro nové zájemce o létání jsme vytvořili tento balíček kurzů a věříme, že oceníte jak ušetřené peníze, tak jedinečnou příležitost k intenzivním novým zážitkům spojenou s programem výuky. Jestli to s létáním myslíte vážně, tak využijte této skvělé nabídky.

Nabídka obsahuje:
– kurz Perfektních startů nebo Přesná přistání
– Termické létání v zahraničí
– Bezpečnostní trénink

Cena celého balíčku kurzů: 9900,- Kč 
S naší nabídkou ušetříte až 3400,- Kč a máte zajištěn program výuky rozložený do tří kurzů v průběhu jednoho roku (od termínu Základního kurzu).

Způsob objednání:
Přihlaste se na kterýkoliv kurz Perfektních startů nebo Přesných přistání a zaškrtněte kolonku "El Speedo řešení". Náš systém vás poté vyzve k tomu, abyste si zarezervovali ještě zbývající termíny ostatních kurzů v tomto balíčku.

Popis jednotlivých kurzů:

Perfektní starty, cena 3500,- Kč, doba kurzu: 3 dny
Pokračovací výuka různých technik startů, rozbor a oprava pilotních chyb při startech, důsledný rozbor každého startu za pomocí videozáznamu, nabytí pilotních dovedností a jistoty pro bezpečné opuštění startovního sektoru.

Přesná přistání, cena 3500,- Kč, doba kurzu: 3 dny
Pokračovací výuka různých technik na přiblížení do přistávacího sektoru a také techniky potřebné pro skutečně přesné přistání na digitální terč.

Termické létání v zahraničí, cena: 3900,- Kč, doba kurzu: 5 dní
Všechny letové dny se věnujeme termickému létání, způsobům ustřeďování termických proudů, efektivnímu točení a mnohému dalšímu, co vás může při vašem samostatném termickém létání potkat a překvapit. V závěru tohoto výletu máme připraven přeletový plán pro celou skupinu a kdo doletí nejdále vyhrává :o) Na tento den zajišťujeme také svozy po zvolené trati. Pokud budete mít s sebou i GPS, budeme si vysvětlovat i možnosti tohohle užitečného přístroje, takže budete moci využívat jeho informací k efektivnímu letu po trati.

Bezpečnostní trénink, cena: 5900,- Kč, doba kurzu: 4 dny
Intenzivní výuka správného zvládnutí symetrického a asymetrického zakolopení včetně zakolopení na speed systému, perfektního zvládnutí sestupových manévrů (B-stall a spirála), perfektního zvládnutí únikových manévrů (speed systém, různě velké zaklopení stabilizátorů se speed systémem).

Zanechte komentář

Tato stránka je chráněna pomocí reCAPTCHA a platí zásady ochrany osobních údajů a smluvní podmínky společnosti Google.

Máte dotaz?

Zrovna někde lítáme, ale pokud nám chcete zanechat vzkaz, napište nám! :)

0

Začněte psát a klikněte Enter