Kurzy létání a fitness

Celý projekt El Speedo vychází z našich společných zážitků, zkušeností a potřeb. A pravda je, že jsme se také začali daleko více zajímat o náš zdravý životní styl, správnou stravu a dobrý pocit, který z toho pramení. Takže proč se společně také o tyto zážitky a zkušenosti nepodělit.

V rámci naší Zdravé cesty jsme vytvořili tematicky orientované kurzy a výlety, které určitě přijdou vhod všem, kdo se o sebe chce starat více. No samozřejmě to neznamená, že budeme od rána do večera žvýkat sójové boby a na kopec se budeme dostávat poklusem s padákem na zádech. Nechceme vás zabít, že jo.

Každého kurzu či výletu, který bude označen přívlastkem Fitness, se bude kromě vás a našich instruktorů účastnit také Osobní trenérka, která vám ráda připomene, co můžete ve svém životním stylu zlepšit, či jak se zaměřit na problémové partie vašeho těla. Neznamená to tedy, že budete muset, ale kdo z vás bude chtít, může se s námi jít ráno protáhnout, může při snídani, obědě či večeři využít připravené speciální nabídky zdravé a energeticky vyvážené stravy nebo si třeba poslechnout něco o přijatých a vydaných kaloriích či záležitosti okolo cholesterolu.

Pokud to místo umožní, budeme pro vás také připravovat sportovní masáže. Na těchto akcích nechceme nikoho brutálně měnit. Jde skutečně především o to, abychom vám pomohli nalézt Zdravou cestu vedoucí k vaší vnitřní rovnováze. Věříme, že se vám to bude skutečně líbit.

Ze všech akcí s tímto zaměřením od Základních kurzů až po akce pro pokročilé piloty si můžete vybrat v našem Kalendáři akcí ve složce Výuka paraglidingu. Hledejte přívlastek Fitness.

El Speedo – náskok díky přístupu…

Zanechte komentář

Tato stránka je chráněna pomocí reCAPTCHA a platí zásady ochrany osobních údajů a smluvní podmínky společnosti Google.

Máte dotaz?

Zrovna někde lítáme, ale pokud nám chcete zanechat vzkaz, napište nám! :)

0

Začněte psát a klikněte Enter