SKYDIENT – nová značka na paraglidingovém trhu

Máme pro vás obrovskou novinku, na kterou jistě čekal nejeden absolvent naší školy. Založili jsme novou firmu zabývající se výrobou paraglidingového vybavení. Věříme, že naší nabídkou vneseme nový, čerstvý vítr do až příliš stabilního prostředí českých výrobců.

Chtěli jste po nás padáky a nebyli jste často jednoznačně rozhodnuti. Chtěli jste padák od SKY Paragliders ale také od Gradientu. Často jste byli rozhodnuti „tak napůl“. A přesně to se stalo základem naší nové firmy – „padáky na půl“. S Mírou Orosem a Davidem Bzirským jsme vytvořili zcela nový a revoluční přístup k nerozhodnému pilotu. My vám ty padáky sešijeme přesně na míru. Tak vzniknul SKYDIENT.

Naše filosofie vychází přímo z vašich potřeb. Máme jasný směr a vize do budoucna. Ano, pro ostatní výrobce to rozhodně je tvrdá rána do jejich dosavadního způsobu výroby a prodeje, ale nic naplat, pokrok nezastaví. Jste rozhodnuti napůl? U nás není problém! Vyberte si jen, kterou polovinu chcete mít ze SKY Paragliders a kterou z Gradientu. Preferujete více Gradient? Tak vám ke Gradientu přišijeme jenom SKY ucho. Jste schopni své sympatie k těmto výrobcům vyjádřit procentuálně? To my rozhodně zvládneme přesně přenést na váš nový padák.

Ale v naši nové koncepci jsme šli ještě dále. Vyberte si také vlastnosti padáků, které byste rádi měli na vašem SKYDIENTu. Chcete v termice disponovat rychlou dynamickou zatáčkou a zároveň zatáčkou plochou s vysokou stoupavostí? S naším padákem stačí jen zvolit správný směr zatáčky. Na pravé straně budete mít jiné profily než na straně levé. Jak jednoduché…

Bezpečnostní testy
Jak jistě chápete, náš revoluční přístup k vývoji asymetrických hybridů zaskočil také firmy a organizace zabývající se testováním padáků. Právě se připravuje nová testovací osnova a věříme, že tak brzo budeme moci nabídnout naše padáky certifikované v nových kategoriích.

A ještě něco do budoucna
Trochu vám naznačíme, kam se náš vývoj ubírá. Právě pracujeme na padáku, který nabízí nejvyšší možný výkon a zároveň bezpečnost školní kategorie. Někteří už možná tušíte, jak toho chceme dosáhnout.

Padáky SKYDIENT budete moci už v průběhu letošního roku vidět u nás v Beskydech a připravujeme také jejich zařazení do našeho Test Centra.

I nadále budeme samozřejmě produkovat naše starší, ale veleúspěšné modely – PRO PADAK, BEERIS a sedačku PREKER.

Těšíme se na váš zájem…

Dalibor Carbol
spoluzakladatel SKYDIENTu

Zanechte komentář

Tato stránka je chráněna pomocí reCAPTCHA a platí zásady ochrany osobních údajů a smluvní podmínky společnosti Google.

Máte dotaz?

Zrovna někde lítáme, ale pokud nám chcete zanechat vzkaz, napište nám! :)

0

Začněte psát a klikněte Enter