PES – Pilot Education System

Právě jsme v El Speedu dokončili novou verzi našeho výukového systému, který budeme letos při výuce používat. Tento software vznikl na základě několikaletých zkušeností s důkladným záznamem a následnou analýzou chyb pilotů na našich kurzech.  

O co jde?
Snažíme se stále efektivněji zacházet s vaším časem, který jste si pro naše kurzy vymezili. Kvalitní záznam chyb a jejich zpracování nám umožňuje zaměřit se na skutečně problémová místa vašeho pilotního vzdělávání. Systém je vytvořen tak, abychom mohli rychle a přesně zaznamenat každou možnou chybu při tréninku. Momentálně v něm hodnotíme 26 vyučovaných manévrů a celkem 151 chyb, kterých se pilot může dopustit. Díky přehlednému záznamu jsme schopni vést výcvik efektivněji, než kdykoliv dříve. Na každou zaznamenanou chybu se navíc váže videozáznam a jsme tedy schopni jednodušeji provést také video analýzu konkrétní situace. Statistika chyb nám také pomáhá při výběru dalších témat přednášek.

Co to pro vás znamená?
Na vašem osobním účtu v systému El Speedo vás po kurzu bude čekat databáze vyučovaných manévrů se záznamem chyb. Můžete si sami připomenout, s čím jste měli největší problémy, a co vám šlo výborně. Vzhledem k časovému záznamu chyby si budete moci konkrétní situaci prohlédnout i na videozáznamu.

Na kterých kurzech budeme PES využívat?
SIV kurzy, Bezpečnostní tréninky, Přesná přistání, Perfektní starty a postupně budeme systém zapojovat i do našich Základních kurzů.

El Speedo – náskok díky přístupu…
 

Zanechte komentář

Tato stránka je chráněna pomocí reCAPTCHA a platí zásady ochrany osobních údajů a smluvní podmínky společnosti Google.

Máte dotaz?

Zrovna někde lítáme, ale pokud nám chcete zanechat vzkaz, napište nám! :)

0

Začněte psát a klikněte Enter