Prašivec 2010 – pohoda akce v Beskydech (19. 6. 2010)

Velmi se těšíme na tuto akci a to hned z několika důvodů. Těšíme se na projížďku, na grilovačku, na hudbu a těšíme se na vás -pojďte si s námi užít sobotního odpoledne a večera. Padáky, kola a hudební nástroje s sebou :o). Počasí se zatím moc nepředvedlo a tak si uděláme radost trochu jinak.

Nechtěl jsem to naprášit hned takhle na začátku, ale asi to bude nejlepší. Jeden z našich instruktorů, a většina z vás ho určitě zná, se žení!!! Spadlo to jako blesk z čistého nebe a dost nás to překvapilo, ale je to tak. Zatím pomlčím o tom, kdo se to vlastně žení a raději vám řeknu, co jsme na oslavu jednoho pěkného dne v Beskydech připravili.

Padáky nad Prašivou
Pokud bude letovo, doporučujeme vzít s sebou i padáky, před projížďkou na kolech si můžeme ještě i něco vytočit. Vývoz zpět na Prašivou bude zajištěn. Pokud by byly severy, můžeme polétat na Javorovém nebo na Goduli a pak dojet na Prašivou na projížďku.

Na horácích přes Beskydy
Abychom s naším kolegou mohli taky trochu oslavit to jeho novo manželství, rozhodli jsme si nejdříve udělat žízeň – sportem samozřejmě. Navrhli jsme 20 kilometrů dlouhou hřebenovku z Prašivé a končící zase na Prašivé. Chce to horské kolo a chuť trochu se projet. Žáden závod, prostě projížďka po Beskydech. Kola si budeme moci uskladnit v objektu u chaty.

Večerní grilovačka
Nahoře na prašivé máme zajištěno velké ohniště a gril, takže si uděláme něco dobrého do žaludku. Připraveno bude také dostatečné množství vínka. Jinak v restauraci se vaří a čepuje – to kdybyste měli nějaké jiné chutě.

Hudba hraje
Tak tohle je pro nás nevšední záležitost, jsme domluveni s polskými bubeníky, kteří s sebou vezmou i mnoho dalších nástrojů a sami si budete moci vyzkoušet hru na bubínky, různá štěrkátka, trubky a čert ví co ještě. Housle s sebou vezme také členka polské filharmonie, určitě zazní také kytary a nechme se všichni překvapit, co se z toho vlastně vyklube.

Kdy: v sobotu 19. 6. 2010 výjezd od chaty na Prašivé v 15:00

Kde: prostranství Horské chaty na Prašivé, louka mezi chatou a kostelíkem.

Takže jak už jste asi pochopili, záleží jen na vás, jakou formou a kdy se k nám přidáte. Každopádně bychom potřebovali vědět, jestli budete mít zájem o nějaké to maso z grilu nebo bílé vínko z Jižní Moravy, ať to správně nakoupíme. Placení bude dobrovolné, kolik toho sníte a vypijete, tolik strčíte do klobouku. Prostě na pohodu.

Nocleh
– máme domluveno spaní pod širým nebem přímo na louce na Prašivé, to znamená spacáky s sebou,
– Chata na Prašivé je již bohužel obsazena, ale ještě je k dispozici ubytování na blízké Kohutce, zájemci volejte přímo majiteli na: +420 608 715 690.

V případě špatného počasí
Tak to vám řeknu přesně – na kolech vyrážíme v každém případě, a zbytek programu se bude odehrávat právě na již zmiňované Kohutce. Je tam zastřešený venkovní prostor pro mnoho lidí, gril a všechno co potřebujeme, takže ničeho se nebojte.

Přihláška
Nechceme to řešit nijak zvlášť oficiálně, ale právě kvůli objednání masa a vína – napište nám, prosím, email na info@elspeedo.cz  o tom, že přijedete, že budete chtít to, či ono a my už se o to postaráme. Navíc, pokud budeme akci přesouvat z Prašivé na Kohutku, včas se to dozvíte.

Jo a s tím naším v té době již novomanželským párem si starosti nedělejte, budou rádi, když vás uvidí. A o koho vlastně jde? Nechte se překvapit… (a kdo víte, tak ještě chvilku vydržte :o) )

Budeme se těšit na viděnou
Dalibor s rodinkou, létající cirkus El Speedo a novomanželé
 

Zanechte komentář

Tato stránka je chráněna pomocí reCAPTCHA a platí zásady ochrany osobních údajů a smluvní podmínky společnosti Google.

Máte dotaz?

Zrovna někde lítáme, ale pokud nám chcete zanechat vzkaz, napište nám! :)

0

Začněte psát a klikněte Enter