Další sedmimístný Land Rover Discovery 4×4 v El Speedo teamu

Pravidelně vás informujeme o naší nové výbavě, o tom, s čím se na našich akcích setkáte a co nám společně usnadní práci, nabídne kvalitnější výuku, umožní další zajímavější zážitky.

Loni poprvé jsme vám představili našeho sedmimístného Land Rovera Discovery. Tak s tímhle autíčkem jsme se letos skutečně vyřádili. Jel s námi na Expediční výlet do Rumunska, tam to byla slušná přípravka na následující Expedici do Kyrgyzstánu. Na těchto akcích nás překvapil svou užitnou hodnotou a spolehlivostí. A že jsme mu těch prověrek vytvořili dostatek…

A když nám v El Speedu něco dělá radost, tak do toho jdeme naostro. Rozhodli jsme se Lanďákovi koupit bráchu!

Stejný model, stejná barva, osvědčené zahrádka, jen lehce jiná vnitřní výbava, ale jinak dvojče jak má být. Právě se dokončují poslední úpravy před vypuštěním do našeho El Speedo létajícího cirkusu :o))).

Takže Lanďák „dvojka“ bude připraven na svou první misi – Španělská Andaluzie, kde vás bude vyvážet na starty s jakoukoliv dostupností. A na sezónu 2011 už plánujeme další Expediční výlety a Expedice, kde oba tyhle houževnaté pracanty pustíme na cesty necesty a užijeme si kromě létání také safari, jak má být.

Držte se madla, pohrneme to do kopce, a kdo nesedí – nejede :o)

El Speedo team

Zanechte komentář

Tato stránka je chráněna pomocí reCAPTCHA a platí zásady ochrany osobních údajů a smluvní podmínky společnosti Google.

Máte dotaz?

Zrovna někde lítáme, ale pokud nám chcete zanechat vzkaz, napište nám! :)

0

Začněte psát a klikněte Enter