Vinoviják a Vinotor 2012 (20. října)

Teda to byla zase sezóna! Těch usměvavých nových pilotů a tolik veselí a grilovaček na naší školní chatě… Prostě byla to jízda, kterou jsme už v Beskydech letos na Katushi ukončili, ale pro Brňáky a piloty z okolí tady máme samozřejmě ještě naši tradiční mikulovskou Aničku – Vinoviják a Vinotor :o))).

Berte motory, padáky, spacáky a chuťové buňky – jedeme do Mikulova. Pojďte se s námi prolétnout na motorech nad vinicemi, kouknout na tu krásu shora a udělat si chuť :o). K dispozici bude již tradičně odviják, nově také naše El Speedo padáky na vyzkoušení, vypadá to, že budou taky motorové tandemy za drobný úplatek pro letuchtivý doprovod a večer pak krátká promítačka z letošního prvoletu k Chan Tengri i s už hotovým dokumentem Killer Beauty o letu ke K2. No a pak taky dobré vínko a vypadá to, že letos i zpěv. Jo jo, tak to bude!

Místo obvyklé: Mikulov a okolí

Termín: 20. 10. 2012

Vlekání a létání: 10:00 – 16:00 Vlasatice ( 48°56'14.90"S  16°28'43.62"V)

Promítání: od 18:00 ve sklepě penzionu Husa http://www.penzionhusa.cz/ v Mikulově.
 
Co s sebou?
No to je jasné, že padák, spacák a nějaké drobné. A nejlépe i motor, jestli tedy máte. Budeme létat, spát a jíst něco k tomu vínku.

Program:
Mohli bychom se tak nějak v grupě prolétnout s motory, odviják bude tradičně připraven, místní kopce už jsou rozlétané – možná se podíváme i na ně. Večer promítání.

Letošní akademickou diskuzi nad vínem bych rád spojil s tématy:
– Ježíš a jeho žena,
– warpový pohon a jeho možnosti,
– krize v brněnském Národním divadle,
– nové funkce iPhone 5,
– a později bych se rád znova zamyslel nad černými děrami ve vesmíru.

A taky by mě zajímalo, jestli kastrace skutečně přispívá k dlouhověkosti.

Prostě je jasné, že u toho nemůžete chybět, protože jistě i vy máte mnoho myšlenek a podnětů a nezapojit se do naší diskuze by bylo chybou. A navíc by to mohlo narušit vaše časoprostorové vnímání těchto krásně barevných podzimních dní, které se třeba už nikdy nemusí opakovat. A nebo se budou už stále opakovat? No nesmíme v tom uvíznout a tak slibuji, že budu Pepíka Abraháma – největšího člověka ve Střední Mikuloevropě brzdit, a v pondělí budete zase v pořádku sedět v práci a vytvářet hodnoty. Tak si pojďte odfrknout :o))).

Nocleh:
Nocleh podle přihlášek řešíme v penzionu Husa nebo alternativně (200-300 Kč).
 
Přihlaste se na webu, mailem nebo alespoň zavolejte, ať víme kolik toho vínka, nebo jak spojit dopravu.

Zdar bando…
Dalibor a spol.

Zanechte komentář

Tato stránka je chráněna pomocí reCAPTCHA a platí zásady ochrany osobních údajů a smluvní podmínky společnosti Google.

Máte dotaz?

Zrovna někde lítáme, ale pokud nám chcete zanechat vzkaz, napište nám! :)

0

Začněte psát a klikněte Enter