ALTO Paragliding School – nabídka podzimních Základních kurzů

Polovina beskydské sezóny se blíží a nám v Beskydské škole létání už na Základní kurzy zbývá jen několik posledních míst pro zájemce o výuku paraglidingu. A proto jsme se rozhodli nabídnout vám další termíny školení na Licenci PILOT – tentokráte v jiném formátu, přizpůsobeném podzimnímu počasí a leteckým podmínkám v daných lokalitách.

ALTO Paragliding School nabízíme „rozdělený“ Základní kurz – v první etapě jedeme my za vámi (Praha – Raná u Loun, Brno – Býkovice, Beskydy) a v druhé etapě pak společně razíme do Itálie nebo Slovinska na podzimní výškový lety. Program je to velmi zajímavý a nabízí nadstandardní letecký potenciál.

Více informací:

Základní kurz paraglidingu 1. etapa – termíny a přihlášky zde

Základní kurz paraglidingu 2. etapa na jihu Alp – termíny a přihlášky zde

Takže pokud už na vás nevyšlo místo v Beskydské škole létání, nebo byste se raději učili létat v podzimních termínech, vyberte si termín v naší druhé škole – ALTO Paragliding School a nechte se týmem našich zkušených instruktorů vtáhnout do světa volného létání.

Součástí tohoto rozděleného kurzu je samozřejmě také teoretické i praktické přezkoušení inspektorem paraglidingu potřebné pro vydání paraglidingové Licence PILOT.

Těšíme se na společné podzimní létání

El Speedo team

Zanechte komentář

Tato stránka je chráněna pomocí reCAPTCHA a platí zásady ochrany osobních údajů a smluvní podmínky společnosti Google.

Máte dotaz?

Zrovna někde lítáme, ale pokud nám chcete zanechat vzkaz, napište nám! :)

0

Začněte psát a klikněte Enter