Foto Workshop s Marcelem Konečným 11. – 12. 9. 2015

Mnoho z nás máme vybavení na focení, chodíme mezi lidi, do přírody, cestujeme, létáme, snažíme se na jednu fotku zachytit moment nebo rovnou celý příběh. Je to o myšlence, estetickém cítění, pohotovosti, o technice.

Marcel Konečný je fotograf, cestovatel, bloger a lektor. Fotografuje již přes 30 let a procestoval 70 zemí na 5ti kontinentech. Specializuje se na fotografie v přirozeném světle a je odpůrcem jakýchkoli zásahů do obsahu fotky. Jeho fotografie lidí vynikají přirozeností i kompozičními detaily. Jeho fotografie byly několikrát oceněny cenou National Geografic travel photo.  V roce  2013 byl vybrán do mezinárodního výběru FUJI X photographers.

Původně jsem plánoval Marcelovu přednášku na příští PARASEM, ale daleko zajímavější a praktičtější je workshop ve spojení s naším podzimním závodem KATUSHA 2015.

S Marcelem Konečným jsme pro vás připravili dvoudenní Foto Workshop v Beskydech spojený s praktickým nácvikem technik focení přímo na sportovní akci. Marcel je skvělý lektor a dokáže vás efektivně posunout dopředu. Budete spolu probírat focení krajiny, portrétů, reportáže, černobílé fotografie, sportu i zvířat.

Kdy: 11. – 12. 9. 2015 (začínáme v pátek v 16:00 v PRIORKU)

Pro koho: kdokoliv s chutí se učit a zlepšovat.

Kde: PRIOREK – u parkoviště pod lanovkou na Javorový, Oldřichovice, Beskydy

Cena: 490 Kč

To vše pro max. 15 posluchačů, přesněji prvních 15 přihlášených posluchačů. Takže neváhejte a pošlete přihlášku co nejdříve.

Ubytování: individuální nebo od 220 Kč/noc v areálu U Haliny
 

Přihlášky na 777 311 661 nebo posílejte na padak1@me.com (do předmětu "fotomarcel"), další informace vám zašleme po přihlášení.

Průběh workshopu:

V pátek v 16:00 začínáme v PRIORKU, následuje výklad s praktickým nácvikem technik focení. V pátek končíme krátce po západu slunce.

V sobotu ráno si společně vybereme vhodná stanoviště pro focení, vysvětlíme si možné techniky vzhledem k dispozici stanoviště a typu tvořené fotografie. V průběhu dne bude Marcel příležitostně provádět konzultace přímo v terénu a v závěru dne pak proběhne vyhodnocení snímků.

Výsledkem budou fotografie z Javorového vrchu, přírody v okolí, sportovní akce KATUSHA 2015 a třeba taky fotografie z večerních koncertů.

Tyto fotografie pak budeme společně zveřejňovat a hodnotit. Ve hře budou hodnotné ceny. Nenechte si ujít tuto příležitost – je to výzva, je to šance.

Těšíme se na vás
Marcel Konečný a Dalibor Carbol

Zanechte komentář

Tato stránka je chráněna pomocí reCAPTCHA a platí zásady ochrany osobních údajů a smluvní podmínky společnosti Google.

Máte dotaz?

Zrovna někde lítáme, ale pokud nám chcete zanechat vzkaz, napište nám! :)

0

Začněte psát a klikněte Enter