Vyrábět nebo učit?

Dá se skloubit vývoj a výroba vybavení, výcvikové středisko a outdoorová agentura?

Co se týče výroby El Speedo paraglidingového vybavení, jsem si jistý, ze se nechci pod vidinou vyššího zisku uvrtat do výrobního provozu. Chci se stále na 100% věnovat výuce létání, novým metodikám a moderním způsobům vedení výuky. Chci se věnovat našim novým instruktorům, kteří v El Speedu působí. Zajímá mně skupinová výuka stejně jako individuální přístup ke každému žáku ve skupině. Propojení sdílených motivaci a společných zážitků.

A to všechno si můžu dovolit hlavně proto, že borcům ze Sky Country důvěřuji, jejich konstrukce pokládám za velmi kvalitní, zpracování důkladné, takže spolupráce s nimi mně baví a těší mně, že je baví také spolupráce se mnou. Doufám, že nám to nadšení dlouho vydrží, protože to je a také dále bude přínosem nejen pro El Speedo a pro lidi ve Sky Country, ale hlavně pro piloty, kteří naše výrobky létají.

Sezóna začíná, termika už pobublává a já bych vás chtěl tímto pozvat na El Speedo testování. U nás v Beskydech, na Rané, v Krkonoších, v zahraničí – všude kde s El Speedem jezdíme jednou naše výrobky s námi. A to je příležitost také pro vás.

Stačí jen zavolat Marceli do kanceláře a domluvit si ten správný model, velikost, místo a čas.

Osobně mi záleží na tom, abyste si pořizovali takové vybavení, které vás bude ve vašich pilotních dovednostech posouvat bezpečně dopředu. A správný výběr vybavení je pro nás všechny velmi důležitý.

Katalog El Speedo vybavení naleznete zde.

Zapůjčení, model, velikost a termín řešte s Marcelou na 777 311 661.

Ať vám to létá :o)
Dalibor Carbol

El speedo – naskok diky pristupu…

Zanechte komentář

Tato stránka je chráněna pomocí reCAPTCHA a platí zásady ochrany osobních údajů a smluvní podmínky společnosti Google.

Máte dotaz?

Zrovna někde lítáme, ale pokud nám chcete zanechat vzkaz, napište nám! :)

0

Začněte psát a klikněte Enter