Kilpi je partnerem závodu Katusha pro rok 2024

S radostí oznamujeme, že hlavním partnerem letošní Katushi je český výrobce outdoorového oblečení Kilpi. Díky tomuto partnerství obdrží každý registrovaný závodník a závodnice  funkční tričko Kilpi, které je udrží v kondici po celou dobu závodu. Kilpi také připravilo atraktivní ceny pro ty nejlepší z nich. A to není vše. Letos poprvé uspořádáme veselou tombolu i pro nezávodníky. Takže se fakt máte na co těšit.

Katusha není jen o soutěžení a posunování vlastních limitů, ale také o tom, užít si den naplno! V areálu Flight Parku Javorový se můžete těšit na odpolední doprovodné soutěže a podvečerní party, kterou rozjede kapela Tomáše Přečka. Muzikantská výzva pro všechny! Vezměte vlastní hudební nastroje a  pojďme si společně užít muzikantský jamovací večer.

Zapište si do kalendáře sobotu 14. září 2024 ve Flight Parku Javorový. 

Ještě nejste přihlášení? Registrace stále běží, tak se můžete hlásit do těchto kategorií:

Týmy muži/ženy –  pro všechny odvážné závodníky, kteří chtějí vyzkoušet svou fyzičku a týmového ducha
Javorový muž – pro borce, kteří chtějí všechny disciplíny absolvovat sami a dokázat, že jsou skutečnými šampiony.
Javorová žena – výzva pro ženy, které chtějí jít do závodu na vlastní pěst a ukázat, co v nich
Katusha Downhill – těžké sjezdové tratě prověří bikery v těchto kategoriích: Elite (od 2005), Junior (2008–2006), Kadet (2009–2011), Naděje (2011–2014),  Ženy (od 2013).

Zapojte se s námi do organizace Katushi! 

Chcete být součástí závodu? Zapojte se do přípravy a organizace závodu. Pomozte nám zajistit hladký průběh a zažijte atmosféru z jiného úhlu. Můžete se zapojit jako hlídka na trati, fotograf, pomoc k časomíře, doprovodný program pro děti a pod. Jako poděkování obdržíte tričko, občerstvení a pitný režim. Zájemci pište, prosím, na info@elspeedo.cz nebo volejte na 777 311 661.

Těšíme se na vás!

Zanechte komentář

Tato stránka je chráněna pomocí reCAPTCHA a platí zásady ochrany osobních údajů a smluvní podmínky společnosti Google.

Máte dotaz?

Zrovna někde lítáme, ale pokud nám chcete zanechat vzkaz, napište nám! :)

0

Začněte psát a klikněte Enter