KATUSHA 2018 – registrace spuštěna!

Už se to chystá, už se to vaří! Už ani ne měsíc zbývá do závodu KATUSHA 2018 a tak tady máte nejčerstvější informace…

Je to jasné jak facka – bude to mela jako každý rok a absence se jednoduše jeví jako chyba.

Temín: 15. 9. 2018

Fakt nevím, co si na nás počasí připraví, ale závodili jsme už v různých podmínkách. Všichni, kdo KATUSHU znají, tak vědí, že se zatím vždy běželo až nahoru, letělo fofrem dolů a i kolo se drtilo nezávisle na větru a dešti. Prostě je velmi pravděpodobné, že i letos ať si zvolíš kteroukoliv disciplínu nebo všechny najednou, hrábneš si až na dno, vyplaví ti to endorfiny, dostaneš žízeň, potkáš hromadu známých a zajímavých lidiček, Brutus taky bude, a je docela možné, že to i přežiješ.

Makáme na přípravě co to jde a kromě tratí ladíme i doprovodný program, budujeme pódium pro kapely, absolutně nové je zázemí ve Flight Parku Javorový, znova bude spuštěna čipová časomíra s Piponem, rýsuje se rumová Abuelo párty, pro vítěze připravujem ceny, pro toho kdo zavěsí na strom zase tradiční vánoční stromek, no a kdo letos vyhraje kategorii Javorový muž – to bude hrubá výzva pro nováčky, protože loňský vítěz Tomáš Matera má ve stejný termín důležitý závod mimo ČR a tak si s tímhle borcem síly letos nesrovnáte. Kdo urve tenhle prestižní titul i se 100 pivy v sudu – to se uvidí až v sobotu. 

Změny nečekejte v disciplíně běhu či MTB, ale zatím jen v Paraglidu. Bude to dobrá novinka, naznačím jen, že na otočný bod budeme letos zostra zaútočit.

Bližší info příště, hledejte si parťáky do týmu, registrujte se ať víme kolik jídla, pití a noclehů připravit a budeme se těšit na KATUSHI 2018 naviděnou…

Za El Speedo létající cirkus
Dalibor Carbol

Zanechte komentář

Tato stránka je chráněna pomocí reCAPTCHA a platí zásady ochrany osobních údajů a smluvní podmínky společnosti Google.

Máte dotaz?

Zrovna někde lítáme, ale pokud nám chcete zanechat vzkaz, napište nám! :)

0

Začněte psát a klikněte Enter