Jarní trénink v termice v Itálii – nebojte se zimy, buďte letos rozlétaní brzy!

Každoroční zahájení sezóny v teplejších krajích se blíží a my pro vás na ten rozjezd organizujeme, jako vždycky, hned několik výletů za tréninkem létání v termice na jižním úpatí Alp. Od začátku března do začátku dubna jsme naplánovali létání v italské a slovinské termice.

Nejpopulárnější termíny na přelomu března a dubna už jsou naplněné k prasknutí. Několik míst máme ještě na Trénink létání v termice v italském Medunu s přívlastkem Perfektní starty v termínu 4. – 8. března 2020 a Trénink létání v termice v italském Bassanu s přívlastkem Přesná přistání v termínu 11. – 15. března 2020. Kdo jste doteď váhali, hlaste se…

Nenechte se zastrašit brzkým termínem! Zima neprojde přes oteplováky, které se vám stejně ještě budou hodit na lyže před i po výletu. Letové podmínky jsou přeci záležitostí sluníčka a relativního teplotního profilu. Víme, přeci, že i v mrazivých velehorách je výživná termika. A slunce z jižní strany Alp svítí o dost intenzivněji, než u nás. Takže i zimní a brzké jarní měsíce můžou dát v Medunu (Bassanu) hodiny termického létání. Den už je v březnu dost dlouhý a večer si zatopíme!

Někdo ještě možná nevíte, co je to Bassano nebo Meduno vlastně zač… Tak věřte, že jsou to terény s nevšedně velkým počtem letových dní po celý rok, výborné termické oblasti s několika starty a příležitostmi k jednoduchým i náročnějším přeletům. Fajnové moderní kempy nebo zimmer frei na spaní a luxusní pizza, víno a zmrzlina. Problém je, že už si nebudete chtít dávat pizzu u nás.

Pamatujte, že na výletech za tréninkem v termice jde hlavně o termické létání v prostředí, které jakoby k tomu bylo stvořené. A my vám k tomu dáváme servis dvou instruktorů jako na kurzu a školního El Busu k vývozům na starty. Plus naše mobilní učebna a gril, aby byly výuka i prožitek kompletní.

Těšíme se na setkání v povětří!

El Speedo team

Zanechte komentář

Tato stránka je chráněna pomocí reCAPTCHA a platí zásady ochrany osobních údajů a smluvní podmínky společnosti Google.

Máte dotaz?

Zrovna někde lítáme, ale pokud nám chcete zanechat vzkaz, napište nám! :)

0

Začněte psát a klikněte Enter