Kiteboardingový kurz specialista (Brazílie)

 

Cílová skupina:
Tento kurz je určen všem, kteří jste úspěšně absolvovali kurz B (pokročilí) a nebo splňujete všechny jeho cíle – dokážete se bez problému vrátit na místo odkud jste vyjeli. Kurz specialista je pro žáky s vlastním vybavením.

Cena: 130 reálů ( cca. 1300 KČ)

Místo kurzu:
Laguna Cauipe poblíž vesnice Cumbuco, kde budete ubytováni. ( Cumbuco se nachází 60 km severně od Fortalézy. Podrobnější informace obdržíte po přihlášení na kurz). Dno i okolí laguny Cauipe tvoří jemný písek. Z 80% laguny dosáhne dospělý člověk na dno ( hloubka cca. po prsa). Na délku má 760m, šířka 330m. Jezdí se po její šíři. Prostor je pro výuku naprosto bezpečný bez jakýchkoli překážek.

Celá laguna žije kiteboardingem, kde panuje skvělá tréninková atmosféra.Okolo laguny jsou nastavěné přístřešky z palmového listí v jejichž stínu se odpočívá, pozoruje ostatní borce, popíjí kokosové mléko a pojídají nejrůznější dobroty, které prodávají krásné domorodkyně neustále obcházející lagunu. Je zde i několik restaurací s vynikajícími čerstvými rybami. Začínající a středně pokročilí kiteři si mohou užívat především horní, klidnější části laguny. Ve spodní části laguny, v těsné blízkosti přístřešků se odehrává hotové freestylové peklo. Nejnáročnější triky můžete shlédnout přímo v podání jejich tvůrců, neboť zde každým rokem přijíždí trénovat přední jezdci světového poháru. Přestože oceán a lagunu dělí jen sto metrová pláž, voda v laguně je sladká.

Cíle kurzu:
Vy sami si individuálně volíte, co se chcete naučit, co chcete zvládnout.


Délka kurzu:
6 dnů, každý den trénujeme od 10 h do 16 h.

Doprava:
Instruktor vás vyzvedne u vašeho apartmánu a pojedete společně naší buggy na pláž k laguně Cauipe. Cena za osobu za odvoz tam i zpět na jeden den je 10 reálů.

Doplňující info ke kurzu:
Maximální počet jsou 4 žáci v jednom kurzu.

Po absolvování našeho kurzu vám poskytneme výhodný nákup nového či použitého kite materiálu značky NORTH !!!

Zanechte komentář

Tato stránka je chráněna pomocí reCAPTCHA a platí zásady ochrany osobních údajů a smluvní podmínky společnosti Google.

Máte dotaz?

Zrovna někde lítáme, ale pokud nám chcete zanechat vzkaz, napište nám! :)

0

Začněte psát a klikněte Enter