Jak se za vámi dostaneme?

 Doporučujeme přímý let Praha – Fuerteventura. Odlet je každý čtvrtek. Toto letadlo používají společně jediné dvě cestovní kanceláře, které dělají na Fuerteventuru zájezdy. Jedná se o CK Fischer a Canaria Travel. Doporučujeme včasnou rezervaci. V sezóně ( červen, červenec, srpen ) bývá vyprodáno.

 

Je lépe koupit samostatnou letenku nebo celý zájezd?

Doporučujeme koupit celý zájezd. Když si spočítáte všechny další náklady jako je doprava z místa bydliště na letiště, doprava z letiště do hotelu, ubytování, jídlo, často se dostanete na stejnou, mnohdy vyšší cenu, než za jakou by jste pořídili celý zájezd. Ten vám skýtá nesrovnatelně větší pohodlí při cestování, ušetří vám čas a můžete využít dalších služeb na místě.

 

Do kterého střediska si máme zájezd koupit?

Naše základna je v městečku Corralejo. Cestovní kanceláře zde nabízí hned několik možností ubytování. Doporučujeme Oasis Papagayo nebo Oasis Dunas.

 

Co říkáte na koupi letenky z Nemecka či Rakouska?

Převážná většina uchazečů o kite kurzy za námi létá ve čtvrtky z Prahy, proto začínáme vždy v pátek ráno s výukou. Bude – li to možné uděláme vám kurz na míru, dle vašeho příletu. Vždy nám prosím napište, či zavolejte předem. Doporučujeme tyto letenky hledat na internetových stránkách www.condor.de, www.airberlin.com, www.nacesty.cz.

 

Můžete nám zajistit transfer z letiště do Corraleja?

Ano, budeme Vás čekat na letišti po příletu Vašeho letadla. Poté Vás dopravíme do Vašeho ubytování. Cena za jednosměrný transfer je 20 euro / auto.

 

Zanechte komentář

Tato stránka je chráněna pomocí reCAPTCHA a platí zásady ochrany osobních údajů a smluvní podmínky společnosti Google.

Máte dotaz?

Zrovna někde lítáme, ale pokud nám chcete zanechat vzkaz, napište nám! :)

0

Začněte psát a klikněte Enter