Co je v ceně kurzovného?

Zapůjčení výbavy ( kite, board, trapéz, přilba, vesta ). Úměrně vaší váze, síle, velikosti, schopnostem a síle větru vám bude vždy zapůjčena taková výbava, aby Vám plně vyhovovala.

Výuka ( cca 25 h )

 

Co není v ceně kurzovného?

Zapůjčení neoprenu – doporučujeme dlouhý neopren, neboť ve vodě trávíme mnoho času a tepelný konfort Vám přijde vhod. Je možné si neopren zapůjčit v Corraleju za 5 euro na den.

Transfer mezi Vašim ubytováním a místem, kde budeme trénovat ( cca 15 euro / osoba / týden ). Snažíme se pro Vás vybrat vždy ty nejlepší podmínky, tudíž přejíždíme na nejvhodnější místa, dle vašich dovedností.

 

Kolik si vzít na Fuerteventuru peněz?

Ceny základních potravin v supermarketech jsou přibližně stejné jak v ČR. Půlka grilovaného kuřete s hranolkama a salátem stojí ve fast foodu 5 euro. V dobré restauraci se najíte za 10 – 20 euro, cena piva je 2 – 4 eura, drinky jsou na baru za 4 – 6 euro. Vstupy na diskotéky a koncerty jsou většinou zdarma. Taxi po Corraleju cca 5 euro.

 

Co se dá kromě kiteboardingu v Corraleju dělat?

Máme pro Vás připravené poznávací výlety po ostrově. Jedním z nich je Expedice Ajuy, výlet je dlohý 160 km a je zaměřen na okouzlující vyhlídky v horách Betancurie a prozkoumání pobřežních jeskyní, kde údajně němci ukrývali za války své ponorky.

Druhým výletem je Cesta kolem ostrova dlouhá 200km, během níž poznáte hory, pláže s bílým i černým pískem, půvabné vesničky, mohutný skalní útes neustále bombardován vlnami, jednu z největších windsurfingových škol na světě a mnoho zajímavých míst. ( více informací o výletech v sekci …).

Corralejo je nejznámější nejen díky  pláži Flag beach s výhledem na ostrůvek Lobos, ale také pro své bohaté kulturní a sportovní možnosti vyžití. Je původně rybářská vesnička s přístavem ( možnost výletu na Lanzarote nebo malebný ostrůvek Lobos). V dnešní době se  rozrůstá v moderní turistické centrum, které nabízí obchody, restaurace, bary a diskotéky k noční zábavě. Bary s živou hudbou či koncerty ve vulkánu. Nabízí také kulturní a sportovní vyžití jako posilovny, aerobic, půjčovny kol, kolečkových bruslí, motorek, čtyřkolek, minigolf, umělou lezeckou stěnu, potápění s instruktorem, bowling, kulečník, půjčovny surfových prken, jízda na velbloudech, vodních skůtrech, katamarány, mořské rybaření. Děti potěší nový aquapark BAKU, kde kromě řádění na tobogánech mohou pozorovat žraloky, reinoky či tuleně v obřích akváriích. Pro starší děti a zlobivé drahé polovičky je v zábavném parku hrad Teror, do kterého stačí jen vstoupit, pak už se o vše postarají duchové a strašidla.

 

Dají se na ostrově vyměnit české koruny?

 

Ano, ale v nevýhodném kurzu a na málo místech. Je zde však dostatečné množství bankomatů a na rozdíl od ČR se dá v podstatě všude platit kartou.

 

Už jsem absolvoval základní kurz u jiné školy, mohu se k vám přihlásit rovnou do kurzu pro pokročilé?

 

Ano, pokud splňujete vstupní podmínky ( umíte body dragem nastoupat k prknu, umíte odstartovat draka z vody a umíte se rozjet). Pokud si nejste s něčím úplně jisti, raději se přihlaste do kurzu pro začátečníky. Nebudeme Vás zdržovat nácvikem něčeho co už zvládáte, ale navážeme na Vaše dovednosti a po dobu 6 dnů  ( což je délka základního kurzu) Vás budeme učit dle naší výukové osnovy stále nové dovednosti.

 

Mám vlastní výbavu, mám si ji přivézt? Dostanu slevu?

 

Za 5 let celoroční praxe k nám přiletělo již několik zájemců o základní kurz s vlastní výbavou. U většiny z nich se jednalo o výhodné koupě draků. Když jsme jim nechali srovnat moderní školní výbavu s jejich vlastní pochopili, že vývoj jde opravdu mílovými kroky a svou výbavu již více nevytáhli.

Někteří přiletěli s výbavou použitelnou, ale jeden drak je vhodný jen na určitou sílu větru. Je možné jej různě nastavit, ale jen do jisté míry, pak je nutné vzít jinou velikost. Pokud máte k dispozici správnou velikost draka učíte se všemu mnohem rychleji. Ve škole používáme draky o velikosti 5m, 6m, 7m, 9m, 10m, 12m, 14m a všechny tyto velikosti můžeme kombinovat s 3 různými délkami šňůr( to nám zajistí větší či menší tah draka, ale také rychlejší či pomalejší reakci draka a tak můžeme vytvořit ideální kombinaci pro flegmatika či cholerika o stejné váze).

Tudíž odpověď zní: ano, dostanete slevu  75 euro, budete – li používat pouze svou výbavu. Nabízíme Vám možnost používat dle potřeby svou i naší výbavu a výši slevy domluvit na místě s instruktorem.

 

Jezdím na snowkitu, můžu jít rovnou do vody? Dostanu slevu?

 

Ano, pokud splňujete vstupní podmínky, máte možnost se přihlásit do druhé( Vodní hrátky) nebo do třetí( Rozjezdy pro hvězdy) části našeho základního kurzu. Nabízíme Vám dvě možnosti :

1. Chcete ušetřit – zaplatíte si jen 4-denní kurz ( Vodní hrátky + Rozjezdy pro hvězdy ) a ušetříte 90 euro nebo si zaplatíte jen 2-denní kurz ( Rozjezdy pro hvězdy ) a ušetříte 190 euro.

2. Chcete přeskočit co už umíte – zaplatíte cenu celého 6-denního základního kurzu a my s Vámi přeskočíme to co již umíte a začneme ihned s další výukou aniž by jste museli čekat na ostatní.

 

Chci přiletět na 14 dní, jaké mám možnosti?

 

1. Absolvovat první týden základní kurz a druhý týden kurz pro pokročilé. Pozor, toto je možné pouze v případech, kdy takto za sebou kurzy navazují ( termíny kurzů ).

2. Absolvovat první týden základní kurz a druhý týden si půjčit výbavu ( ceník půjčovného). Na pláži je možné za 30 euro předplatit dohled na 15 dní. V případě jakýchkoli problémů za Vámi dojede zdarma člun. Tuto záchranu můžete využít denně kolikrát chcete.

3. Využít ke kitování pouze jeden týden a v druhém týdnu vyzkoušet surfing na vlnách, bodyboard na vlnách, potápění, plavbu na plachetnici, katamaránu, navštívit 7km vzdálený ostrov Lanzarote atd.

 

 

 

 

Zanechte komentář

Tato stránka je chráněna pomocí reCAPTCHA a platí zásady ochrany osobních údajů a smluvní podmínky společnosti Google.

Máte dotaz?

Zrovna někde lítáme, ale pokud nám chcete zanechat vzkaz, napište nám! :)

0

Začněte psát a klikněte Enter