Vítejte mezi piloty paraglidingu!

Paraglidingový kurz je příležitost, která nabízí skutečně nevšední zážitky. Na tomto místě naleznete vše pořtebné k bezpečné a komplexně vedené přípravě nových i pokročilých pilotů paraglidingu. 

 

Paragliding v Beskydech Paragliding u Prahy a u Brna
Paragliding na Šumavě
Paragliding Paragliding Paragliding
     
Nabídka pro piloty Nabídka pro pokročilé Tandemové lety
Paraglidingové Paragliding Tandemové

El Speedo s celým spektrem paraglidingových kurzů a výletů je pro mnoho pilotů prostorem, ve kterém proměnili své sny v realitu, ve kterém našli mnoho nových zajímavých přátel a díky kterému se naučili dívat na svět novým pohledem. Stále postupujeme stejným směrem jako na začátku. Chceme hledat a nacházet nejčistší možné propojení člověka, přírody a síly okamžiku. Paragliding nám tuto možnost nabízí.

Naši instruktoři, kteří kurzy paraglidingu vedou, mají ve svých oborech mnohaleté zkušenosti a nadále u nich podporujeme další vzdělávání. Využíváme spolupráce se zahraničními partnery, jsme členy Letecké Amatérské Asociace ČR a švýcarské paraglidingové federace SHV.

V komplexnosti námi poskytovaných služeb, v dlouholeté zkušenosti s výukou paraglidingu, v přísných bezpečnostních pravidlech, v týmové práci a v množství spokojených klientů vidíme jasné přednosti projektu El Speedo. Garantujeme kvalitu nabízených programů, poskytujeme nadstandardní servis.

Jsme samozřejmě hrdí na to, že právě v našich školách máme nejoblíbenějsší a nejčastěji vyhledávané kurzy paraglidingu v ČR. Od roku 2001 se nám podařilo vybudovat největší výcvikové středisko paraglidingu a největší seskupení pilotů ve kterém nabízíme oblíbené tandemové lety.

Jsme absolutní špičkou ve svém oboru a důkazem nejsou jen oficiální statistiky, ale hlavně množství spokojených klientů. 

Věříme, že i pro Vás budeme bezpečnou cestou, jak se naučit létat, jak lépe porozumět přírodě, pochopit její souvislosti a najít tak své nové možnosti. Protože ne vždycky je člověk dokáže rozpoznat sám.

Díky za Váš čas strávený na těchto stránkách a přeji příjemný den.

Dalibor Carbol
zakladatel projektu El Speedo – flying community

Čím to, že máme nejvyhledávanější kurzy v ČR?

V našem týmu pracuje 14 certifikovyných instruktorů.

Naši instruktoři se aktivně účastní domácích i zahraničních soutěží, své znalosti a dovednosti dokazují na paraglidingových expedicích v nejvyšších horách Světa.

Náš způsob výuky má dlouholetou tradici a je známý propracovanou metodikou a velkým důrazem na bezpečnost pilotů.

Naše výuka probíhá v horském prostředí. Navijákové lety pokládáme za doplněk výuky, ne za plnohodnotný způsob výuky.

Spolupracujeme s přední rakouskou školou paraglidingu SKY Club AUSTRIA, jsme členy švýcarské asociace SHV.

Našim klientům poskytujeme stálou asistenční službu. Naši klienti mají možnost bezplatně využívat servisu našich škol při kondičních letech pod dohledem instruktora.

Vytváříme a podporujeme nové startoviště a přistávací plochy. Díky naší iniciativě je létání v Beskydech pro běžné piloty bez poplatků

El Speedo – náskok díky přístupu…

Zanechte komentář

Tato stránka je chráněna pomocí reCAPTCHA a platí zásady ochrany osobních údajů a smluvní podmínky společnosti Google.

Máte dotaz?

Zrovna někde lítáme, ale pokud nám chcete zanechat vzkaz, napište nám! :)

0

Začněte psát a klikněte Enter