Zveme všechny piloty na jarní výlety za termikou do italského Bassana. Letový terén Bassano del Grappa je u pilotů dobře znám. Popsal bych ho jako nezáludný terén s dobrými možnosti vývozu a výbornou pizzerii :-)) A v březnu, to už se na Grappě dávno létá.
Na začátek sezóny jsme tento výlet vytvořili také pro vás, kteří jste loni absolvovali základní kurz a rádi byste se do nové sezóny více rozlétali. Našim absolventům totiž nabízíme také možnost zapůjčení kompletní nové paraglidingové výbavy!
Termíny: vždy úterý – neděle
6.3. – 11.3. 2007
13.3.-18.3. 2007
20.3.- 25.3. 2007
Odjezd: v úterý v 18:00 od kanceláře školy ve Frýdku Místku.
Další nástupní místa: Olomouc 19:15 autobusové nádraží
Brno 20:15, ul. Vídeňská u benzinové pumpy OD Tesco
Příjezd: v neděli v nočních hodinách.
Trasa El Busu: Frýdek – Místek, Brno, Vídeň, Grazz, Klagenfurt, Udine, Pordenone, Bassano del Grappa
990 km, cca 10 hodin
Instruktoři: Pavel Pastorek, Dalibor Carbol
Cena výletu: 3 900,- Kč (3 600,- pro absolventy BŠL)
bez dopravy: 2 900,- Kč (2 700,- pro absolventy BŠL)
Zapůjčení kompletní paraglidingové výbavy: 300 Kč/den.
Cena zahrnuje:
– dopravu na místo (možno El busem i novým tranďákem-Alťákem)
– vývozy na startovací plochy
– méně zkušenějším pomoc na startech a přistáních
– technický servis
– zapůjčení vysílaček
– předletovou přípravu, seznámení s terénem
– mapu letového terénu s popisem svozových tras
– večerní prohloubení teoretických znalostí o termice, svahovém létání, taktice přeletů
Cena nezahrnuje:
– poplatky za start (cca 4 Euro- popř. skupinová sleva)
– poplatky za kemp a stravování (minule 2EUR za 4 noci, když jsme si občas dali pizzu v kempu :o) )
Ubytování:
– ve vlastních stanech v kempu u pizzerie
Podmínky účasti:
– platný pilotní průkaz
– platný technický průkaz
– pojištění vůči třetí osobě platný pro Itálii
– pojištění léčebných výloh do zahraničí
Více informací o výletě získáte v kanceláři školy:
tel.: 777 311 661
email: info@elspeedo.cz .
Pokud budete mít zájem se s námi vydat za termikou, zašlete nám přihlášku, abychom vás mohli dále informovat.
Těšíme se na vás
Instruktoři BŠL