Vánoce a Silvestr na Madeiře – výlety za létáním na ostrov věčného jara 2007/2008

Slunce, moře a pohodové létání nad vysokým útesy – i takto můžete prožít letošní přelom  roku. Na Madeiru jsme poprvé vyrazili loni. Se skvělou partou jsme prožili pohodové Vánoce uprostřed Atlantiku, křížem krážem procestovali ostrov a létali na různorodých letových terénech. Pokud máte rádi kolem sebe fajn lidi a chcete se vydat za teplem a létáním, tak právě pro Vás jsme připravili tento výlet za létáním na ostrov "věčného jara". Na Madeiře se nachází hned několik oblastí pro paragliding. Starty jsou zde lokalizovány téměř na všechny směry větru.  Náš instruktor Vám zajistí potřebný servis a provede Vás po vhodných letových terénech na ostrově. Výlet doporučujeme samostatným pilotům s vlastní paraglidingovou výbavou,  kteří dobře zvládají starty a přistání.

A nejezděte sami, vezměte přítelkyně, rodinu…  nudit se zde určitě nebudou :-). Pro volné chvíle Madeira nabízí nepřeberné množství zajímavostí od tropické přírody, přes sopečné pohoří až k zajímavé
místní architektuře a proslavenému vínu. Můžeme se vydat kolem levád (zavlažovací kanály podél ostrova), do jeskyní, botanických zahrad, mořského akvária a nebo lodí za delfínama na otevřené moře. Kdo umí surfovat na vlnách, ať si nezapomene prkno, nebudete litovat… V zimním období se zde teploty vzduchu pohybují kolem 30 – 20°C a teplota vody cca 20 – 17 °C.

Termíny:  18. 12. – 26. 12. 2007 (9 dní) 
                 27.12. – 5.1.2008 (9 dní)

Cena:  5 000,- Kč (9 dní)
            9 000,-Kč (18 dní)

Cena zahrnuje:
– poplatky za start
– zajištění paraglidingového programu 
– technický servis na letových terénech
– předletovou přípravu, seznámení s terénem
– mapu letového terénu s popisem svozových tras
– zajištění ubytování a dopravy

Cena nezahrnuje:
– letenky cca 3 000 – 7 000 Kč dle zvolené letenky
  (loni jsme letěli za 150 Eur)   
– ubytování cca 450 Kč/den
– poplatky za půjčení auta na Madeiře cca 2 200 Kč os/9 dní
  (6 600 jedno auto /9 dní)
– poplatky stravování

Ubytování:
Ubytování budeme mít zajištěno v apartmánech hned vedle startoviště s možností vaření v ceně 15 Eur/os/den.

Doprava:
Letenky budeme zajišťovat přes německé charterové cestovní kanceláře.Loni jsme letěli za 150 Eur včetně letištních poplatků. Ceny letenek se dají zajistit od 99 – 190 Eur včetně poplatků (předpokládáme stejně jako loni odlet z Mnichova). Zde platí čím později se letenka kupuje je cena nižší. 

Pro dopravu na letiště do Mnichova je možné využít autobusovou dopravu Student Agency (cena zpáteční jízdenky z Frýdku -Místku činí  950,- Kč) s cca 3 – 4 hodinovou rezervou na letišti. Je možné zajistit také odlet z Prahy, cena letenky cca 8 000,- Kč včetně poplatků. V případě většího počtu
účastníku se budeme snažit zajistit i dopravu tranzitem z Frýdku-Místku na letiště do Mnichova. Parkovné jakéhokoliv auta na letišti v  Mnichově stojí 40 Eur.

Podmínky účasti:
– platný pilotní průkaz
– platný technický průkaz
– pojištění léčebných výloh do zahraničí

Více informací o výletě získáte v kanceláři školy:
tel.: 777 311 661
email: info@elspeedo.cz .

Pokud budete mít zájem se s námi vydat na Madeiru, zašlete nám přihlášku z našeho formuláře, abychom Vás mohli dále informovat.

Na setkání se těší
El Speedo team

 

Zanechte komentář

Tato stránka je chráněna pomocí reCAPTCHA a platí zásady ochrany osobních údajů a smluvní podmínky společnosti Google.

Máte dotaz?

Zrovna někde lítáme, ale pokud nám chcete zanechat vzkaz, napište nám! :)

0

Začněte psát a klikněte Enter